Не си разбрал филма, колди.
Той е много опасен филм:
https://www.youtube.com/watch?v=kkwO1RbyvI8
Има множество феминистки илюминатски послания. Създаден е, за да промива мозъци и съм някак натъжена от това, че дори запознати с материята хора като теб не са го забелязали.
Mad Max Fury Road
- Lyanna Stark
- Adept
Какво има да забележа, насилие, извратении, клишета, трансхюманизъм. От години не се занимавам да ги разнищвам какви са точно посланията, те са едни и същи. А като засягаш тематики с някакви конспиративни гурута, те са 99% подставени лица на същития тия които уж разсконспирират.Amelia wrote:Не си разбрал филма, колди.
Той е много опасен филм:
https://www.youtube.com/watch?v=kkwO1RbyvI8
Има множество феминистки илюминатски послания. Създаден е, за да промива мозъци и съм някак натъжена от това, че дори запознати с материята хора като теб не са го забелязали.
AlDim wrote:
- Spoiler: show
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Re: Mad Max Fury Road
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.