Diablo 3 - battletags, armory, progression and characters
Moderator: AlDim
- The Dragon
- Elder God
Diablo 3 - battletags, armory, progression and characters
Тема за събиране на батълтагове, линкове към арморите, билдове и подобни
Таг - DanielWicked#2946
Първи герой - варварин с двуръчна брадва.
Таг - DanielWicked#2946
Първи герой - варварин с двуръчна брадва.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- ProxyFantasy
- Paragon
- The Dragon
- Elder God
Guild Wars-чето и лека-полека без много напрягане, че да не почнем ниеDelegat wrote:Липсва отговор - Какво беше това Диабло 3?
По темата: баси всички ли са уизарди:) Аз много се двоумях между доктора и уизарда, но доктора ми е прекалено парти-ориентиран на моменти, а и все още много ме досмешава в хак енд слаш да има фиър е бати...Но предполагам, че ще е незаменим за някой трудности.
Билдът ми за почти целия хел и с който мисля да се пробвам на инферно, ако на някого му е интересно ще си обясня изборите, принципно е за соло и игра с темплар наемника.
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... aYf!aYaYZY
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... aYf!aYaYZY
Last edited by Muad_Dib on Wed May 23, 2012 11:10 am, edited 1 time in total.
Вярно, че имам, даже си бях направил мисловна бележка да те адна, ама очевидно съм я затрил:) Довечера ще.
По темата - чета ли чета за уизърда на инферно и първоначалният ми план да стакна + all resist, виталити и армор изглежда не работел грам от акт 2 натам, както и за съжаление сам се убедих. Има да си фармя акт 1 до ПОСИРАНЕ мамка му....
Та затова разпускам с алтец:)
По темата - чета ли чета за уизърда на инферно и първоначалният ми план да стакна + all resist, виталити и армор изглежда не работел грам от акт 2 натам, както и за съжаление сам се убедих. Има да си фармя акт 1 до ПОСИРАНЕ мамка му....
Та затова разпускам с алтец:)