Amelia: Пействам тук каквото беше приказвано по темата от "Гледано напоследък":
Amelia wrote:WHAT THE FUCK?!?!?!?!? WHAT THE FUCKIN' FRIGGIN' FUCK?!?!?!?!?!?
Току що Гурен Лаган уби всичко детско в мен.:< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :<
- Spoiler: show
Matrim wrote:Какво ми става, за втори път в рамките на има-няма половин час съм напълно съгласен с Амелия?! Да взема да си полегна, че почвам да се тревожа.
БТВ, като (ако) минеш 14-ти епизод, постни тук да кажеш има ли смисъл да се доглежда, защото на мен доста ми затъпя в един момент Лагана.
Amelia wrote:На 18ти епизод съм. Според мен си заслужава гледането. Бтв, 15 епизод е финалът на тоя арк, така че си спрял много ненавременно. 17-ти е добре направен рекап, в който половината е само Камина, така че се гледа лесно и с кеф. 16-ти е 7 години след събитията и вече почва да прилича на стереотипна мека, което мен лично не ме кефи, но предполагам на теб ще ти хареса.
Добро е сериалчето, с много хубави боища. А нещата сега са толкова различни, все едно е друга вселена направо.
Matrim wrote:Дълбоко грешиш, че типична мека би ми харесала.
Иначе бях стигнал до някакъв time-jump, така че може да е бил и 16-ти епизод.
Amelia wrote:Изгледах го. БРУТАЛНО Е. Официално, това е най-доброто мека-аниме, което съм виждала (тва щото не броя Ева, Патлабор и Блу Джендър за чиста мека). Битките са толкова мащабни, че съм ги гледала с увиснало чене и насълзени очи. Жестоко!
От 17 епизод натам все едно гледаш друго аниме. Но и двете части къртят. Симон стана готин пич почти като Камина. НИЩО общо с малкия гей, който беше. Бахти разкошния край! Бахти яката идея! Бахти стилността!
Деба, ако не бяха елементарните евтини мелодрами от време на време и леко дразнещите персонажи, щях да му пиша едно сосно 11/10.
ИСКАМ ОЩЕ!!!!!!! :<
AlDim wrote:Gurren Lagan:
- Гигантски пудели, препускащи назад
- На къртичето опашлето!
- Лъскави Цици - охайо гозаймас!
Amelia wrote:Току що приключих второто гледане на Гурен Лаган. Ебати, велико е! Ебати!
Определено страшно малко анимета са успявали да ми въздействат толкова силно и да ме надъхат по тоя начин. Такъв възторг рядко ме обхваща. Велико е, ебати! Ебати!
Pugsley wrote:Рошиу е гъз и бастун.
Amelia wrote:Доста дразнещо парче, да.
Pugsley wrote:Така смятам да започна със следното изявление стоейки 100% зад думите си:
TENGEN TOPPA GURREN LAGANN Е НАЙ-ДОБРОТО АНИМЕ, КОЕТО СЪМ ГЛЕДАЛ НЯКОГА И ПРОСТО КЪРТИ МИФКИ И ЛЕПИ ТЕРАКОТ С МИСЪЛ. ТОЯ КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН ДА ХОДИ ДА ПИШЕ ХАЙКУТА И ДА ГЛЕДА ЕЛФЪН ЛИЙД.
Така сега без капс. Започнах да го гледам след горещо препоръчване от Амелията и в началото ми беше приятно-веселяшко с елемент на лек бъзик с меките и като цяло шонените. После зе да става сериозно. Към средата престана да ми харесва и ме обсеби зловещо. След средата ше рече от 12 до 27ми епизод го изгледах днеска без да стана от стола и в 11 вечерта осетих колко всъщност ми се пикае. Това не ми се беше случвало никога досега с аниме. Просто развитието на историята е гениално, в нея имам чувството че са вплетени две различни заглавия, арта е страхотен, а саундтрака невероятен. Мисля че за всичките 27 епизода се събират около 10ина минути, които не са ми харесали и те са свързани с тва че един от главните се сдуха лошо, но пък за кратко.
Най-добрата мека, ако не и най-доброто аниме гледано от мен досега. Баси кат си отворих списъка с гледано аниме намалих всички меки с по една единица осъзнавайки колко пошли и жалки са пред това.
П.С. Камина рути
П.С2 Симон и той след време
Аааа за малко да забравя най-яките цайси и цици са тука.
Amelia wrote:Бати, как ме кефят подобни постове... Най-обичам някой да хареса като мен нещо мое любимо.Pugsley wrote:Така смятам да започна със следното изявление стоейки 100% зад думите си:
TENGEN TOPPA GURREN LAGANN Е НАЙ-ДОБРОТО АНИМЕ, КОЕТО СЪМ ГЛЕДАЛ НЯКОГА И ПРОСТО КЪРТИ МИФКИ И ЛЕПИ ТЕРАКОТ С МИСЪЛ. ТОЯ КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН ДА ХОДИ ДА ПИШЕ ХАЙКУТА И ДА ГЛЕДА ЕЛФЪН ЛИЙД.
Така сега без капс. Започнах да го гледам след горещо препоръчване от Амелията и в началото ми беше приятно-веселяшко с елемент на лек бъзик с меките и като цяло шонените. После зе да става сериозно. Към средата престана да ми харесва и ме обсеби зловещо. След средата ше рече от 12 до 27ми епизод го изгледах днеска без да стана от стола и в 11 вечерта осетих колко всъщност ми се пикае. Това не ми се беше случвало никога досега с аниме. Просто развитието на историята е гениално, в нея имам чувството че са вплетени две различни заглавия, арта е страхотен, а саундтрака невероятен. Мисля че за всичките 27 епизода се събират около 10ина минути, които не са ми харесали и те са свързани с тва че един от главните се сдуха лошо, но пък за кратко.
Най-добрата мека, ако не и най-доброто аниме гледано от мен досега. Баси кат си отворих списъка с гледано аниме намалих всички меки с по една единица осъзнавайки колко пошли и жалки са пред това.
П.С. Камина рути
П.С2 Симон и той след време
Аааа за малко да забравя най-яките цайси и цици са тука.
neEd'Le wrote:леле мауе,GL фенбойщината достигна и българия.
сериалчето си е чиста седмичка от всякъде,като се вземат в предвид тъпотиите,,ама ще си затрая,че за кой ли път съм от грешната страна на барикадата.
AlDim wrote:Ма'муно, кай си първо кои анимета харесваш най-много и тогава ще говорим за Gurren-а.
Amelia wrote:Резач, не се излагай!
И полека със спойлерите, ей!
neEd'Le wrote:От mecha сериалите ли?Ма'муно, кай си първо кои анимета харесваш най-много и тогава ще говорим за Gurren-а.
Принципно никога не ми е допадал жанра.
Някак си японският фетиш 14 годишни да пилотират огромни роботи никак не ме кефи.Да не говорим за роботчетата,дето се трансформират в разни камиончета и багерчета
Та за гурена - първата част беше идеална - абсолютна кретенщина,не ти трябва да мислиш "ама тия ся що стрелят стрели от пушка,ама що така можеш да откъснеш опашката на някакво животинче и тя явтоматично да се превърне в пушен бут",просто го приемаш за дебилна забава,щото си е очевидно,че самият сериал е правен да не се взима на сериозно.
Нещо като Dead Leaves предполагам.
Само че във втората част нещо се опитаха да предадат сериозност на сериала,което никак не ми хареса.Знам,че с горното издребнявам на места,но пък какво да направя - просто ми се набиха в очите тия неща,не е като да съм бил предубеден.
Айде като финал една полезна картинка,да не ме линчуватедизайна поне беше доста добър през повечето време:)
AlDim wrote:Бате, замеряха сеneEd'Le wrote:Само че във втората част нещо се опитаха да предадат сериозност на сериала,което никак не ми хареса.
Xellos wrote:Остават ми още 3-4 епизода да догледам Гуурен Лаган Рулирка си анименцето просто.
Alexis wrote:А знаеш ли, че точно днес в MOON PHASE се появи новина че ще има филм на 16.06?