The Series Topic, Part III
Moderator: Moridin
The Series Topic, Part III
And you can't dance with a devil on your back...
Въпреки леко колебливия вчерашен епизод, съм доволен да ви съобщя, че The Tudors ще има и трети сезон и въобще амбицията на Шоутайм била да се "сериализира" целия живот на Хенри VII. Има огромна опасност от разводняване и прекалено много ненужни филъри с meaningless sex и скучни осмостепенни герои, ама да видим, тези синдроми започнаха да се появяват малко по малко във втория сезон...
Хенри VIII еMuad_Dib wrote:Въпреки леко колебливия вчерашен епизод, съм доволен да ви съобщя, че The Tudors ще има и трети сезон и въобще амбицията на Шоутайм била да се "сериализира" целия живот на Хенри VII. Има огромна опасност от разводняване и прекалено много ненужни филъри с meaningless sex и скучни осмостепенни герои, ама да видим, тези синдроми започнаха да се появяват малко по малко във втория сезон...
Muad_Dib wrote:Въпреки леко колебливия вчерашен епизод, съм доволен да ви съобщя, че The Tudors ще има и трети сезон и въобще амбицията на Шоутайм била да се "сериализира" целия живот на Хенри VIII. Има огромна опасност от разводняване и прекалено много ненужни филъри с meaningless sex и скучни осмостепенни герои, ама да видим, тези синдроми започнаха да се появяват малко по малко във втория сезон...
За спойлера - много тъпо наистина. Попрегледах епизода, уж не беше толкова лош, даже би могъл да се нареди сред по-добрите за този сериал. Аз пък недоумявамMuad_Dib wrote:Gossip Girl премина в доста банална драмичка с последния епизод...Знам, че е сапунка, но на моменти ми идва прекалено много
- Spoiler: show
- Spoiler: show