Трети годишен конкурс за разказ на ShadowDance
Moderator: Moridin
- Moridin
- Global Moderator
Трети годишен конкурс за разказ на ShadowDance
Списанието обявява третия си поред Годишен конкурс за кратък разказ!
Ето и условията:
1) Темата на разказа трябва да е фантастика, фентъзи или хорър
2) Всеки автор има право на не повече от три разказа
3) Позволената дължина на разказ е до 7500 думи
4) Разказите не трябва да са публикувани преди това никъде
5) Хора от екипа на списанието не могат да участват в конкурса
Разказите изпращайте на shadowdance_team@yahoo.com
Всеки разказ, който не отговаря на тези правила, ще бъде дисквалифициран от състезанието. Срокът за изпращане на разказите е 30 юли 2008 г. Резултатите ще бъдат обявени на 15 септември.
Наградите в това издание на конкурса са парични. Спечелилият първо място ще получи 150 лв, второ място – 100 лв и за трето място се полагат 50 лв награда.
Журито ще оценява разказите анонимно. Този път няма да откриваме гласуване и награда на публиката. Ще бъдат публикувани само победилите разкази плюс подборка на журито, в няколко броя след обявяването на резултатите.
Успех на всички участници!
Моля, задавайте въпроси в тази тема, а ние ще им отговаряме.
================================
Ето и победителите в конкурса!
1-во място: Ангелина Илиева за "Нашествие в Славейково"
2-ро място: Светозар Манев за "Реката Ке'Ран"
3-то място: Евгени Филипов за "Извинявай"
Честито на победителите! Ще се свържем с тях по и-мейл за подробности по награждаването.
Спечелилите разкази ще можете да прочетете в идващия до няколко дни 57-ми брой на списанието. Също тогава ще имаме готови за сваляне от желаещите всички разкази от конкурса. В следващите броеве очаквайте публикувани подбрани от журито разкази сред останалите участници от конкурса.
Ето и условията:
1) Темата на разказа трябва да е фантастика, фентъзи или хорър
2) Всеки автор има право на не повече от три разказа
3) Позволената дължина на разказ е до 7500 думи
4) Разказите не трябва да са публикувани преди това никъде
5) Хора от екипа на списанието не могат да участват в конкурса
Разказите изпращайте на shadowdance_team@yahoo.com
Всеки разказ, който не отговаря на тези правила, ще бъде дисквалифициран от състезанието. Срокът за изпращане на разказите е 30 юли 2008 г. Резултатите ще бъдат обявени на 15 септември.
Наградите в това издание на конкурса са парични. Спечелилият първо място ще получи 150 лв, второ място – 100 лв и за трето място се полагат 50 лв награда.
Журито ще оценява разказите анонимно. Този път няма да откриваме гласуване и награда на публиката. Ще бъдат публикувани само победилите разкази плюс подборка на журито, в няколко броя след обявяването на резултатите.
Успех на всички участници!
Моля, задавайте въпроси в тази тема, а ние ще им отговаряме.
================================
Ето и победителите в конкурса!
1-во място: Ангелина Илиева за "Нашествие в Славейково"
2-ро място: Светозар Манев за "Реката Ке'Ран"
3-то място: Евгени Филипов за "Извинявай"
Честито на победителите! Ще се свържем с тях по и-мейл за подробности по награждаването.
Спечелилите разкази ще можете да прочетете в идващия до няколко дни 57-ми брой на списанието. Също тогава ще имаме готови за сваляне от желаещите всички разкази от конкурса. В следващите броеве очаквайте публикувани подбрани от журито разкази сред останалите участници от конкурса.
Last edited by Moridin on Wed Jan 14, 2009 4:33 pm, edited 3 times in total.
This is it. Ground zero.
Ако съм участвал с даден разказ в друг конкурс това брои ли се за публикация? Нито е спечелена награда, нито ще е публикуван някъде, но искам да пробвам леко редактираната му версия.
"Ние сме просто хора и боговете са ни създали за обич. Това е голямото ни величие, това е славата ни и най-голямата ни трагедия."
Емон Таргариен
Емон Таргариен
Ами гледай сега, подобни проблеми ще ги решаваме кейс бай кейс и конкретно в твоя случай конкретно ще направя изключение, защото не съм ги чел и няма да ги позная, а сега ще знам и да не поглеждам на въпросния сайт. Ако всички други от журито са съгласни (Емо е), пращай.shanara wrote:Добре аз искам да участвам с един-два разказа, но проблем ли ще бъде ако са били качвани някъде другаде като сайта Откровения.
Имам намерение да ги редактирам, но все пак...
Нарушава ли това точка 4-та?
Столи, не, сори, не става. Напиши нов.
And you can't dance with a devil on your back...