Gamers' Workshop спира да излиза
Moderator: Moridin
- RRSunknown
- Elder God
Разбрах че е поради липса на финанси. Ако е друга причината, то тогава се извинявам за недакватността.RRSunknown wrote:Пичове ако не сте рабрали не го спират щото е на загуба- спират го поради други причини.
за Shayhiri- пак се изказа неподготвен- какво общо има пиратството с Workshop a?
Поста на Шайхири беше във връзка с безсмислието да се прави каквото и да е било в БГ
Квото каза Инк, но сега като се замисля, RRSunknown, не е ли огромна част от "пазара", който такива списания обслужват (и се опитват да печелят от) изяден в аванс от пиратството? На една продадена в Пулсар игра колко се свалят от Арена?
Не ми е работата тва (общо взето), ма много мразя да ми се правят на ударени.
Не ми е работата тва (общо взето), ма много мразя да ми се правят на ударени.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- RRSunknown
- Elder God
Шайх, Ти чел ли изобщо Workshop някога? май не си нали....
Списанията не продават игри че да губят от арената, нито пък пулсар губят от списанията- нали там си слагат рекламите.
Път и темите на Workshopa винаги са били НЕ само игри.
И доколкото рабрах в последната година списанието не е било на загуба, просто спонсорите имат други идеи и не дават пари. А ако си мислите че списание може да се изадава без спонсори жестоко се лъжете- PC мания далеч не е печеливша просто им цоцат парици.
Списанията не продават игри че да губят от арената, нито пък пулсар губят от списанията- нали там си слагат рекламите.
Път и темите на Workshopa винаги са били НЕ само игри.
И доколкото рабрах в последната година списанието не е било на загуба, просто спонсорите имат други идеи и не дават пари. А ако си мислите че списание може да се изадава без спонсори жестоко се лъжете- PC мания далеч не е печеливша просто им цоцат парици.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Шайхири, и преди да си го казал, очевидният първосигнален отговор "ами с какви пари ги издават тези списания" също не е валиден. Дали не е валиден и защо не е валиден са въпроси, на които мястото им изобщо не е в тази тема... както и на цялата история с пиратството. Няма нищо общо с *тази* тема за края на *това* списание. Стига.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Спамът си отиде в прането, където му е мястото. Който се е затъжил за него да си го чете тук.
Ако шейхири се осмели да осере още една тема по този начин ще бъде локнат за една седмица без право на обжалване. Кой ще прецени дали е осрал темата? Аз. Точка по въпроса.
Ако шейхири се осмели да осере още една тема по този начин ще бъде локнат за една седмица без право на обжалване. Кой ще прецени дали е осрал темата? Аз. Точка по въпроса.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
- Moridin
- Global Moderator
Еми.. жалко за последния брой. Лично мнение за сайта - бъгав, основно грозен и не твърде инуитивен, но ще го разцъкам малко повече, а фактът, че всичко налично е безплатно за момента, все пак е силен плюсОт няколко дни games.bg е напълно безплатен сайт. Тоест, платените до момента материали могат да се разглеждат и четат абсолютно безплатно от всеки регистриран посетител на портала. По този начин ви даваме абсолютно безплатен достъп до близо десет годишно творчество, което ще продължава да се развива в онлайн вариант. До няколко дни games.bg ще бъде напълно завършен, като за известно време функционалността ще се изразява в това, което виждате на екрана. В плановете ни са залегнали идеи за по-висока потребителска активност, социални контакти и т.н., но за тяхното осъществяване ще се мисли след няколко месеца. С най-голяма база данни, качествен снимков и филмов материал, в момента games.bg е най-посещавания геймърски портал в България, регистриращ над 3000 уникални посещения всеки ден. Благодарим ви за съпорта, който се надяваме да продължи и за в бъдеще.
Последният брой на Gamers'Workshop, за съжаление няма да успее да облече своето хартиено тяло, но регистрираните посетителите на games.bg ще могат да го получат в онлайн вариант. В началото на следващата седмица ще оповестим начина, по който ще се разпространява.
This is it. Ground zero.
А най-забавното е, че за последния брой вероятно няма да платят и стотинка на авторите на материалите...
Правилата на бордгейминга:
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Ако питаш мене по- добрия вариант беше качествен сайт заплатен с SMS а не безплатен сайт в който се отбива номера но се видя ясно че варианта не е изпълним. В моментния вид нямам никакво намерение да чета "новия" сайт.
ПС. Я ми обясни какво имаш предвид под възползване, в смисъл че читателите се възползват или че някой хора са взели решението да направят сайта безплатен и да вземат решения за Workshop авторитарно.
ПС. Я ми обясни какво имаш предвид под възползване, в смисъл че читателите се възползват или че някой хора са взели решението да направят сайта безплатен и да вземат решения за Workshop авторитарно.
- RRSunknown
- Elder God